Creeaza un cont pe shop.greensense.ro

Apeleaza direct:

0771 084 134

0724 423 026

Atinge numarul dorit si poti apela direct (va fi transferat in aplicatia Dialer a telefonului)
Comanda in 4 pasi simpli

Despre noi

Cu toate ca grija pentru o alimentatie sanatoasa prinde tot mai mult teren in Romania, omul modern este mereu pe fuga si nu reuseste intotdeauna sa dedice suficient timp acestei preocupari. Green Sense isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client alimente sanatoase, de calitate, la preturi convenabile si cu un efort minim din partea clientului.

Livram in toata tara, la domiciliu, fructe uscate, seminte, condimente si alte produse naturale. Prin serviciile noastre, venim atat in intampinarea celor care doresc sa isi suplimenteze dieta cu alimente sanatoase, cat si a celor care au ales o nutritie vegana.


Presa si evenimente

GreenSense sustine Maratonul Regal editia a IV-a

Maratonul Regal este un eveniment care se organizeaza de Ziua Regalitatii in Romania, pe 10 Mai. Aceasta data a reprezentat din 1867 pana in 1947 ziua naționala a Romaniei. Cursa de maraton a fost introdusa pentru prima data în istoria sportului pentru a comemora curajul trupelor ateniene de lupta de la Marathon din 490 i.c. Aceasta victorie, contra unei armate mult mai numeroase, a facut posibil ca democrația, libertatea și dezvoltarea cultural-spirituala să devina model pentru dezvoltarea societaților actuale.

In istoria Romaniei, data de 10 mai a reprezentat trei etape importante in constituirea statului Roman modern, cu un sistem democratic bazat pe libertate ca sursa a dezvoltarii cultural-spirituale:

  • 10 mai 1866 Carol I devine domnitor al Romaniei
  • 10 mai 1877 Declarația de Independența a Romaniei
  • 10 mai 1881 Romania s-a proclamat Regat, devenind astfel egala statelor europene civilizate.

Maratonul Regal comemoreaza curajul și dedicația celor care au participat la construirea statului modern roman.

Despre noi
Cu toate ca grija pentru o alimentatie sanatoasa prinde tot mai mult teren in Romania, omul modern este mereu pe fuga si nu reuseste intotdeauna sa dedice suficient timp acestei preocupari. Green Sense isi dedica toate resursele pentru a asigura

Citeste mai mult...
Sanatate din natura
Principalul nostru scop este promovarea stilului de viata care consta intr-un regim alimentar complet, echilibrat si diversificat astfel incat organismul sa nu duca lipsa de toate substantele nutritive necesare. Un astfel de regim include

Citeste mai mult...
Livrare in toata tara
Livram la domiciliu fructe uscate, seminte, condimente si alte produse naturale. Prin serviciile noastre, venim atat in intampinarea celor care doresc sa isi suplimeteze dieta cu alimente sanatoase, cat si a celor care au ales o nutritie vegana.

Comanda acum
Copyright 2018 - GreenSense | Termeni si conditii | ANPC | Toate drepturile rezervate